Våra Tjänster

Vår målsättning är att förbli ett tryggt och etablerat företag, såväl i Helsingborg med omnejd. Vi jobbar alltid med kvalité och kundförtroende i fokus. Då ni anlitar oss kan ni förvissa er om att ni får ett resultat som motsvarar era önskemål vad gäller kvalité och utseende. På våra arbeten finns det alltid en ansvarsförsäkring och nöjd-kund-garanti.

En man som skruvar ihop ett bord

Hantverkare

Behöver du hantverkare? Bygg Service Adolfsberg har hantverkare som kan hjälpa dig med olika sorters byggprojekt! Oavsett om det är ett litet eller stort projekt. Våra hantverkare kan sitt jobb samt ser till att det blir utfört med säkert och högklassigt resultat.

Villa patio with stone walls

Bygga ut hus

Funderar på att bygga ut huset? Vi på Bygg Service Adolfsberg har hantverkare och byggspecialister som kan bygga ut huset. Detta innebär att ni kan luta er tillbaka och låta oss bygga ut huset åt er. Våra byggspecialister har en lång och stor kunskap vilket gör att ni kan känna er trygg med att låta oss bygga ut huset.

Funderar ni på att bygga om er fastighet eller bygga upp en ny fastighet från grunden? Vi på Bygg Service Adolfsberg har hantverkare och byggspecialister för att bygga korrekt och kvalitativt. Detta innebär att ni kan luta er tillbaka och låta oss bygga åt er. Våra byggspecialister har en lång och stor kunskap vilket gör att ni kan känna er trygga med att låta oss utföra ombyggnaden av er fastighet eller nybyggnad från grunden.

Takbyte & Takläggning

Funderar du på att byta tak? Att byta tak är ett stort projekt, kanske ett av de största projekten du gör under din tid som husägare. Om du behöver lägga om taket eller längtar efter ett nytt av estetiska skäl – kontakta gärna oss. Det är viktigt att göra rätt från början när man lägger om tak.

 

En kvinna drickandes kaffe på sin altan i en stor skjorta med en hand på fönstret.

Inglasad altan

Är det blåsigt på altanen? Eller vill du förlänga årstidernas fina väder? Oavsett anledning kan vi på Bygg Service Adolfsberg kan bygga en inglasad altan åt dig! En inglasad altan skyddar från vinden och stänger ute kylan.

Platt & Stenläggning​

Om du söker efter någon som kan stenläggning har du kommit rätt. Bygg Service Adolfsberg är ett perfekt val av firma som kan stenläggning. Oavsett om du ska lägga sten eller plattor finns vi här och kan hjälpa dig!

En hantverkare som gör fönsterbyte

Fönsterbyten

Om du söker efter någon som kan stenläggning har du kommit rätt. Bygg Service Adolfsberg är ett perfekt val av firma som kan stenläggning. Oavsett om du ska lägga sten eller plattor finns vi här och kan hjälpa dig!

Two business man construction site engineer.

Konsultation

Behöver ni råd och hjälp i byggprocessen så kan vi erbjuda konsultation så att alla tekniska handlingar & beslut är korrekta inför starten av byggprojekt.

VI UTFÖR ÄVEN
KÖKSRENOVERING MÅLNING TAPETSERING PLATTSÄTTNING RIVNING SNICKERI FÖNSTERMONTERING STENSÄTTNING

Har du några funderingar?

kontakta oss